Inmobilaria en Casa de Campo y la Region Este

VCDC 1008

Подреди по

rayaaСпецификации имот

• Тип на имотот: Вила
• регион: EAST
• провинција: Романската
• Површина: Куќа
•Área construída: 297.15 MTS
•Área del Terreno: 1,637.83 MTS

Цена: САД $ 750,000

rayaaВиста 360 °
rayaaОпис:

4 Hbaitaciones

соба – трпезарија – кујна
Terraza
Базен – Jacuzzi
Amplio Terreno con Derecho a Uso
Неколку минути од плажа